Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2012

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ, ΔΕΥΤΕΡΑ 28/5/2012


GROUP: Up Greek Logistics

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ, ΔΕΥΤΕΡΑ 28/5/2012

Ημερομηνία συνάντησης:           Δευτέρα, 28 Μαίου 2012

Φιλοξενία:                                      Randstad Hellas

                                                          Νικολέττα Καραίσκου, Ελευθερία Θεσσαλονικεύς

Θέμα:                                               3η συνάντηση group

Συντάκτης:                                      Άρης Αλτιπαρμάκης

Συμμετοχές:                                   Arnoud Oor, Αναστάσης Χαριτωνίδης, Άρης Αλτιπαρμάκης, Γιάννης Κονετάς, Γιώργος Γκενεράλης, Γιώργος Νίκης, Γιώργος Μαλινδρέτος, Δημήτρης Χαραλαμπόπουλος, Διονύσης Γρηγορόπουλος, Διονύσης Καούκης, Διονυσία Μαρκοπούλου, Ελευθερία Θεσσαλονικεύς, Θάνος Καλκούνος, Κώστας Πούλος, Κώστας Χανιώτης, Νικολέτα Καραϊσκου, Νίκος Μπιντεβίνος, Νίκος Φώτης, Νίκος Χαλικάς, Σπύρος Ολύμπιος, Στέλιος Κατσαμάκης, Φραγκίσκος Σμυρνιός, Φιλιώ Σουσάνη, Χαράλαμπος Κοντραφούρης και ο Δημήτρης Κυριακόπουλος, πρόεδρος της ομάδας μπάσκετ του Πρωτέα ως ομιλητής. 

Συζήτηση:          

Η 3η συνάντηση του group πραγματοποιήθηκε στα νέα γραφεία της Randstad Hellas, στον πύργο των Αθηνών, έπειτα από πρόσκληση των κ.κ. Καραίσκου και Θεσσαλονικεύς. 

Στη συνάντηση αυτή συμμετείχαν 24 από τα μέλη της ομάδας, κάποιοι από τους οποίους ήρθαν για πρώτη φορά.

Είναι φανερό πλέον ότι αναπτύσσεται μία δυναμική που μας δίνει την αισιοδοξία να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας προς την επίτευξη του κοινού μας στόχου που είναι η ανάπτυξη του προιόντος μας, το branding των Greek Logistics και η αύξηση των θέσεων εργασίας του χώρου μας. 

Στη συνάντηση αυτή είχαμε την τιμή να παρευρεθεί και ο πρόεδρος της ομάδας μπάσκετ του Πρωτέα, κύριος Δημήτρης Κυριακόπουλος, ο οποίος μας παρουσίασε ένα success story για το πως μία ομάδα ανθρώπων που μοιράζονται το ίδιο όραμα μπορούν να τα καταφέρουν αν έχουν πάθος γι’ αυτό που κάνουν και είναι αποφασισμένοι να συγκρουστούν με ό,τι εμπόδια βρεθούν στο δρόμο τους. 

Συνεχίζοντας τον προβληματισμό των προηγούμενων συναντήσεων συζητήσαμε για το στόχο μας, τον τρόπο επίτευξής του, την κοινή προσπάθεια και την παρουσία μας στην έκθεση του Βερολίνου τον Οκτώβριο. 

Κλείνοντας ανανεώσαμε το ραντεβού μας για την Πέμπτη 28/6 στις 18:00 στο μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, όπου κανόνισε ο κύριος Ολύμπιος να φιλοξενηθούμε.

Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι οι δράσεις που αναλαμβάνουμε και οι ομάδες που θα τις φέρουν σε πέρας ξεκινούν το έργο τους με το συντονισμό της κυρίας Μαρκοπούλου και πρώτη συνάντηση στα γραφεία της Athentis στον Κεραμεικό στις 8/6, έπειτα από την πρόσκληση για να φιλοξενηθούμε από τον κύριο Πούλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου