Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2012

29ο International Logistics Conference


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Το 29ο International Logistics Conference, που οργάνωσε η γερμανική Bundesverienigung Logistik (BVL) υπό την αιγίδα του European Logistics Association (ELA/Eurolog) στις 17-19 Οκτωβρίου 2012 στο Βερολίνο, είναι ένα από τα μεγαλύτερα, μάλλον το μεγαλύτερο γεγονός της Ευρώπης στα Logistics.

Οι σύνεδροι και οι εκθέτες που πήραν μέρος (περισσότεροι από 3500 Logisticians και άλλοι, από 40 κράτη, από 200 εκθέτες και από 200 δημοσιογράφους) έθιξαν πολλά σύγχρονα και επίκαιρα θέματα των Logistics και παρείχαν εναλλακτικές λύσεις αντιμετώπισης των προβλημάτων του σήμερα ατενίζοντας την ευρωπαϊκή και διεθνή αγορά των Logistics (Logistics Market).

Στο 3ήμερο συνέδριο που σηματοδοτεί τις τάσεις και τις εξελίξεις στους τομείς των Logistics και του Supply Chain Management είχαμε σημαντική ελληνική παρουσία.

Οι προσκεκλημένοι από τους διοργανωτές του Συνεδρίου

·         Γιάννης Κονετάς (εκπρόσωπος του Hellenic Logistics Management Ελλάδος-HILME)

·         Σπύρος Ολύμπιος (συντονιστής του Task Force UP GREEK LOGISTICS)

·         Νεκτάριος Κανακαράκης (εκπρόσωπος του Logistics Association Crete-LAC)

·         Δημήτρης Παπασωτηρίου (εκπρόσωπος του Cyprus Logistics Association-CLA)

στη συνεδρίαση των μελών του ELA Presidents Meeting παρουσίασαν τους προβληματισμούς και τους επιδιωκόμενους στόχους και κάλεσαν τους εκπροσώπους των συμμετεχόντων κρατών να συνεργαστούν δυναμικά με τους έλληνες Logisticians και την αγαστή συνεργασία στο διεθνές περιβάλλον, προωθώντας επενδύσεις στη χώρα μας.

Ευχάριστο ήταν το γεγονός ότι άμεσα ανταποκρίθηκαν οι εκπρόσωποι των Association του Λουξεμβούργου, της Πορτογαλίας, της Ισπανίας, της Ρουμανίας, της Σλοβενίας και οι υπόλοιποι προβληματίστηκαν θετικά στο κάλεσμά μας. Θα συνεχίσουν οι κατάλληλες συνεννοήσεις για να ενώσουμε τις δυνάμεις μας στον ευρωπαϊκό χώρο.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης έγινε τελετή αποχώρησης του Γιάννη Κονετά και του απενεμήθη αναμνηστική πλάκα για την αφοσίωσή και την πολυετή συμβολή του στην επίτευξη των στόχων του ELA και του ECBL.

Το πεδίο δράσης είναι ανοιχτό για αξιοποίηση των πλεονεκτημάτων μας στο ανταγωνιστικό και συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον των Logistics.

 

Με εκτίμηση,

Γιάννης Κονετάς (hilme@exelixi-sa.gr)

Σπύρος Ολύμπιος (Spyros.Olympios@gr.toyota-industries.eu)

Νεκτάριος Κανακαράκης (kanakarakisn@gmail.com)

Δημήτρης Παπασωτηρίου (dpapasot@otenet.gr)

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου